Skip links

Dressings & opbergen

Contact


  Gepersonaliseerd en uniek

  Elke ruimte is uniek en vereist een oplossing op maat. Onze deskundige ontwerpers werken samen met u om de beste indeling en afmetingen voor uw ruimte te bepalen. We kunnen een scala aan opties aanbieden, van kleine kasten tot volledige kamerbrede dressings.

  Kleuren en materialen

  Wij bieden een breed scala aan kleuren en materialen om uit te kiezen om uw opbergruimte er perfect uit te laten zien. Onze materialen variëren van houtfineer en melamine tot massief hout en gepolijste lak. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, waaronder effen kleuren, houtnerfpatronen en metallic afwerkingen.

  Verlichting en accessoires

  Verlichting kan een belangrijke factor zijn bij het creëren van een functionele en aantrekkelijke opslagruimte. We bieden verschillende opties voor verlichting, van eenvoudige plafondlampen tot inbouwspots. Daarnaast bieden wij ook een scala aan accessoires, zoals lades, rekken en schoenenrekken om uw opslagruimte zo functioneel mogelijk te maken.

  Installatie en service

  Onze installateurs zijn goed opgeleid en ervaren in het plaatsen van opslagsystemen op maat. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte installatie, waarbij we ervoor zorgen dat uw opslagsysteem perfect past en functioneert. Bovendien bieden wij uitgebreide service en garantie op al onze producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw opslagsysteem nog vele jaren mee zal gaan.

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.