Skip links

Laminaat & parket

Contact


  Welkom op onze website, waar we u graag kennis laten maken met de wereld van laminaat- en parketinstallaties. Als professionele vloerinstallateurs zijn wij gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige laminaat- en parketvloeren. In deze tekst leggen we uit wat laminaat en parket zijn, de voordelen van deze vloeren en waarom wij de beste keuze zijn voor uw volgende vloerinstallatie.

  Wat is laminaat?

  Laminaat is een type vloerbedekking gemaakt van geperste houtvezels en een kunststof toplaag. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waaronder hout, steen en beton. Laminaat is gemakkelijk te onderhouden en is bestand tegen krassen en vlekken.

  Wat is parket?

  Parket is een vloerbedekking gemaakt van verschillende lagen echt hout. Het wordt in stroken of planken gelegd en kan worden behandeld met olie, lak of was om het te beschermen. Parketvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen, waardoor het geschikt is voor elk interieur.

  Waarom kiezen voor onze laminaat- en parketinstallaties?

  Ons team van professionele vloerinstallateurs heeft jarenlange ervaring in het installeren van laminaat- en parketvloeren. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project precies is wat ze willen. Wij bieden een breed scala aan opties, waaronder verschillende houtsoorten en afwerkingen.

  Wij zorgen voor een professionele en efficiënte installatie. Onze installateurs gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw vloer perfect wordt geïnstalleerd. Wij houden ons aan deadlines en werken met zorg en precisie, om uiteindelijk een resultaat te leveren waar u trots op kunt zijn.

  Voordelen van laminaat- en parketvloeren

  Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.